به گزارش مدیرسا یزد مدیر دفتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان در شهرستان بهاباد با اشاره به زلزله اخیر ۵.۲ ریشتری در این شهرستان، اظهار داشت: زلزله خیز بودن بهاباد ضرورت مهندسی سازی ساختمان ها را دوچندان می كند.
«جعفر فلاح» با اشاره به زلزله اخیر ۵.۲ ریشتری در بهاباد، اظهار نمود: خوشبختانه این زلزله صدمه ای به ساختمان ها نرسانده و مرکز وقوع زلزله هم خالی از سکنه بوده است.
وی با اشاره به این که رعایت اصول مهندسی بخصوص در بخش مقاومت حداکثری ساختمان ها در مقابل زلزله در شهرستان بهاباد جدی گرفته نشده است، اضافه کرد: اغلب ساختمان های این شهرستان بدون رعایت اصول آئین نامه ۲۸۰۰ کار شده به صورتی که بیم آن می رود بر اثر تعدد زلزله ها در این منطقه، ساختمان ها کانون صدمه های جدی جانی و مالی باشد.
مدیر دفتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان در شهرستان بهاباد تصریح کرد: برای جلوگیری از وقوع حوادث تلخ، ساختمان سازی با اسکلت بتنی در شهرستان بهاباد ضرورتی انکار ناپذیر است.
وی خاطرنشان کرد: با عنایت به وضعیت اقتصادی جامعه ساختمان سازی با اسکلت بتنی حدود ۳۰ درصد گرانتر از روش های دیگر تمام می شود اما امنیت و آسایش خانواده ها در زمان وقوع زلزله موضوعی نیست که با ترازوی مالی سنجیده شود.
فلاح افزود: هم اکنون با راه اندازی دفتر نظام مهندسی در شهرستان بهاباد بخشی از ساخت و سازها از مسیر این سازمان عبور می کند و ضمن دریافت پروانه، اصول مهندسی را رعایت می کنند.
این مسئول با بیان این که برای مقام سازی و مهندسی سازی ساختمان ها در شهرستان بهاباد به کار پر حجم فرهنگی و اطلاع رسانی نیاز داریم، عنوان کرد: آگاه سازی عمومی با برگزاری دوره های آموزشی برای ناظرین ساختمانی شروع شده که امیدواریم بزودی به عموم مردم تسری پیدا کند.
به گزارش مدیرسا به نقل از ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد، فلاح در انتها تصریح کرد: انجام اقدامات اصلاحی در این عرصه نیازمند عزم همگانی در بخش های مختلف دولتی و خصوصی است و سازمان نظام مهندسی به تنهایی موفق به انجام اقداماتی قابل توجه نخواهد شد.
منبع: modirsa.ir