به گزارش مدیرسا، مدیرکل دفتر تعاونی های خدماتی وزارت کار با تشریح جزئیات تشکیل نخستین تعاونی پلت فرم ایران بازار هوشمند کسب و کار تصریح کرد: همه کسب و کارها در ایران می توانند با عضویت مجانی در این پلت فرم از مزایای یک سهامدار و درآمد بازار مجازی بهره مند شوند.
به گزارش مدیرسا به نقل از ایسنا، معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت نامگذاری شعار سال و برپایه منویات مقام معظم رهبری، مبحث هوشمندسازی تعاونی ها و پشتیبانی از تشکیل تعاونی های دانش بنیان، استارت آپی و پلتفرمی را در دستور کار خود قرارداده است.
کارشناسان از تعاونی های پلت فرم بعنوان چشم اندازی نو در عرصه اقتصاد دیجیتال یاد می کنند و معتقدند یکی از راهکارهای افزایش مشارکت مردم در بخش تعاون، استفاده از فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال به منظور افزایش بازدهی و بهره وری اقتصاد و گسترش مشارکتهای مردمی در تعاونی ها، حضور در فضای مجازی و استفاده از ابزار الکترونیک نظیر شکل گیری تعاونی های پلت فرم بعنوان شکل جدیدی از تعاونی های کار است و کلیه کسب و کارها، صاحبان مشاغل خانگی، خویش فرماها و مزدبگیران (فری لنسرها) می توانند در چارچوب این تعاونی فعالیت کنند.
جعفر امیرآبادی زاده ـ مدیر کل دفترتعاونی های خدماتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه با جزئیات تشکیل نخستین تعاونی پلت فرم ایران بازار هوشمند کسب و کار و نحوه فعالیت آن می گوید: این تعاونی درنظر دارد کلیه کسب و کارهای ایران را جامعه هدف خود قرار دهد و این امکان وجود دارد که همه صنوف کشور با عضویت مجانی در پلتفرم، از مزایای یک سهام دار و از پتانسیل درآمد بازار بهره مند شوند.
آنطور که وی گفته، هر تعاونگر فعال در کسب و کار خانگی دارای مجوز فعالیت، می تواند بر حسب نوع فعالیت خود به شکل سیستمی و با جلب رضایت مشتری، از منابع مالی نخستین تعاونی پلت فرم ایران به صورت آنلاین و شفاف بهره مند شود.
به گفته امیرآبادی زاده، این پلت فرم می تواند بدون محدودیت در سرتاسر دنیا فعالیت و بدون واسطه چرخهی دشوار صادرات و واردات در شرایط تحریم ظالمانه، امکان ارز آوری برای کشور را فراهم آورد.
مدیرکل دفترتعاونی های خدماتی وزارت تعاون ضمن اشاره به نوپا بودن تعاونی های پلت فرم در دنیا می گوید: این تعاونی ها دارای الگوی جدیدی از کسب و کارهای مردم محور هستند وعضویت افراد در هر نقطه ای از کشور، در پرتو پلت فرم تعاونی بوده و احراز هویت افراد تماما الکترونیکی به انجام می رسد و منابع مالی بوجود آمده در تعاونی به صورت شفاف قابل مشاهده می باشد و بین اعضا تقسیم می شود.
پیش از این شبکه هوشمند کسب و کارهای تعاونی و بازار مجازی تعاونی های کشور تحت عنوان ” تعاون مارکت ” به همت صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون و به منظور سهولت در انجام معاملات شبکه ای، توسعه ارتباطات، بهبود فضای کسب و کار و فراهم کردن بستر مناسب برای عرضه خدمات و محصولات تعاونی ها در سرتاسر کشور و حضور موثر کارآفرینان بخش تعاون راه اندازی شده بود.
به گزارش مدیرسا به نقل از ایسنا، تعاونی پلت فرم ایران بازار هوشمند کسب و کار، یک تعاونی استارت آپی و عضو شرکتهای خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که دارای کد نوآفرین از سازمان فناوری اطلاعات ایران، پروانه کسب از اتحادیه کسب و کارهای مجازی و مجوز فعالیت از سازمان نظام صنفی کامپیوتری و عضو رسمی با گواهی فعالیت از اتاق تعاون ایران است.
منبع: modirsa.ir