رئیس اتحادیه نانوایان سنتی: قیمت نان در استان تهران گران گردید

مدیرسا: بنا بر اعلام رییس اتحادیه نانوایان سنتی کشور قیمت نان سنتی در استان تهران افزایش پیدا کرد.
به گزارش مدیرسا به نقل از مهر، فاطمه نظری، رییس اتحادیه نانوایان سنتی تهران اظهار داشت: نان سنگک ساده از ۳ به ۵ هزار تومان، همین طور قیمت نان بربری ساده با آرد نوع یک، از ۱، ۸۰۰ تومان به ۲، ۵۰۰ تومان و بربری ساده با آرد نوع دو از ۲، ۵۰۰ تومان به ۳، ۵۰۰ تومان رسید. وی ادامه داد: نان لواش با آرد نوع یک از ۵۰۰ تومان به ۷۰۰ تومان تغییر قیمت یافت و لواش نوع دو نیز از ۶۵۰ به ۹۰۰ تومان رسید. نظری افزود: قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع یک، از ۹۰۰ تومان به ۱، ۲۶۰ تومان و نوع دو از ۱، ۲۰۰ به ۱، ۵۰۰ تومان رسید. همین طور قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک از ۷۰۰ به ۸۵۰ تومان و نوع دو از ۱، ۰۰۰ به ۱، ۲۰۰ تومان تغییر کرد. به گفته ی ایشان، شکل عرضه نان کنجدی نیز تغییر یافته، بدین سان که در کارتخوان های عرضه نان قسمتی جداگانه برای خرید کنجد در نظر گرفته شده و مشتریان می توانند از این قسمت به ازای هر نان از ۱۰ تا ۳۰ گرم کنجد خریداری کنند و نانوا با نظر مشتری از این کنجد در پخت نان استفاده می نماید.

منبع: