به گزارش مدیرسا همدان معاون صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه کارخانه لُرد قابل احیاء نیست، اظهار داشت: گزارشی از وضعیت واگذاری شرکت لُرد برای رئیس قوه قضائیه تهیه شده است تا به وضعیت واگذاری این شرکت رسیدگی شود.
حمید بهزادی شریف در گفت و گو با ایسنا، با اعلان اینکه کارخانه لُرد مشکل حقوقی دارد، اظهار نمود: کارگرانی که آن زمان تعدیل شده بودند، حقوق خودرا هنوز دریافت نکرده اند و مباحث حقوقی این مساله در حال پیگیری است.
وی با اشاره به اینکه کارخانه لُرد در مزایده بانک فروخته شده و هم اکنون کارخانه ای نیست، اشاره کرد: گزارشی از وضعیت شرکت لُرد تهیه شده است و در مسافرت رئیس قوه قضائیه ارائه خواهد شد تا به وضعیت واگذاری این شرکت رسیدگی شود اما امکان اینکه لُرد سابق احیاء شود، وجود ندارد.
بهزادی شریف با اعلان اینکه کارخانه لُرد توسط فرد خریداری شده فروخته شده است، افزود: کارخانه لُرد قابل احیاء نیست چونکه فاقد ماشین آلات بوده و در حریم شهر قرار گرفته و امکان اینکه طرح صنعتی اجرا شود، وجود ندارد اما رسیدگی به مشکلات کارگران این کارخانه درحال انجام است.
معاون صنایع سازمان صمت استان همدان اشاره کرد: کارخانه لُرد پس از انقلاب مصادره و به بخش خصوصی واگذار شد و به تدریج افول کرد و در نهایت به تعطیلی کشید که با تشکیل هیئت تسویه این شرکت به فروش رسید.
وی درباره مشکلات کارخانه کیوان نیز مطرح کرد: برای حل مشکل این کارخانه مقرر شده است از قانون پشتیبانی از صنایع استفاده گردد به طوریکه بر این اساس مدیر کارخانه توسط دولت انتخاب خواهد شد.
بهزادی شریف با اعلان اینکه امکان اینکه مدیر کارخانه کیوان بوسیله قانون پشتیبانی از صنایع انتخاب شود، وجود دارد، اظهار داشت: گزارش کاملی از وضعیت واگذاری کارخانه کیوان به بخش خصوصی نیز تهیه شده و در مسافرت رئیس قوه قضائیه ارائه و مطرح خواهد شد.
معاون صنایع سازمان صمت استان همدان با اشاره به اینکه هم اکنون کارخانه کیوان دارای ۵۳ کارگر است، تصریح کرد: تولیدات این کارخانه بصورت سفارشی بوده و زیر۱۰ درصد تولید دارد اما امکان اینکه مجدد فعال شود، وجود دارد.
وی علت تعطیلی کارخانه های اسیدسولفوریک استان همدان را افزایش قیمت مواد اولیه دانست و اظهار نمود: قیمت مواد اولیه این کارخانه ها ۱۰ برابر شده اما قیمت محصول همچنان ثابت مانده که همه استان های درگیر نامه ای به وزارتخانه ارسال کردند و جلساتی دراین زمینه تشکیل شده است.
بهزادی شریف با اعلان اینکه در استان همدان پنج کارخانه اسیدسولفوریک وجود دارد که هر کدام ۱۰ تا ۱۲ هزار تن ظرفیت دارند، اشاره کرد: بیشتر تولیدات اسیدسولفوریک استان همدان صادر می شد که به دنبال تامین نقدینگی این واحدها هستیم و به زودی احیاء خواهند شد.
منبع: مدیرسا