مدیرسا: مجری طرح برق رسانی روستایی و چاه های کشاورزی کشور با اشاره به مذاکرات خود با سازمان بهینه سازی مصرف سوخت از پیگیری ها برای راه اندازی ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر برای چاه های کشاورزی آگاهی داد.
به گزارش مدیرسا به نقل از صدا و سیما، مجری طرح برق رسانی روستایی وچاه های کشاورزی کشور در همین خصوص اظهار داشت: بر طبق مذاکراتی که با سازمان بهینه سازی مصرف سوخت در حال انجام می باشد، بمنظور تامین برق برق چاه های کشاورزی به دنبال راه اندازی ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر هستیم.
علی چهل امیرانی با اشاره به اینکه یکصد هزار حلقه چاه کشاورزی بدون برق در کشور وجود دارد از سوخت گازوئیل برای پمپاژ آب استفاده می نمایند اشاره کرد: بمنظور تامین برق چاه های کشاورزی درحال پیگیری برای راه اندازی ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر هستیم که موجب صرفه جویی عظیمی در مصرف سوخت خواهد شد.
به گفته ی ایشان، هر حلقه چاه کشاورزی سالانه به طور متوسط ۱۱ هزار لیتر سوخت مصرف می کند که برقدار کردن این چاه ها بوسیله انرژی های تجدیدپذیر، می تواند در حفظ محیط زیست، کمک به شبکه برق، جلوگیری از قاچاق سوخت و رونق صنایع در رابطه با انرژی های تجدیدپذیر مؤثر باشد.
مجری طرح برق رسانی روستایی کشور افزود: این نیروگاه ها بوسیله سرمایه گذاری بخش خصوصی راه اندازی و بازگشت سرمایه آن از محل منابع حاصل از صرفه جویی سوخت که در ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید پیش بینی شده است، صورت خواهد گرفت. شرکت توانیر در تیرماه سال جاری فراخوانی را بمنظور شناسایی سرمایه گذاران مشتاق تامین تجهیزات و نصب و بهره برداری از نیروگاه های خورشیدی روستایی در سراسر کشور جمعاً به ظرفیت ۳۰۰۰ مگاوات با هدف انتقال تدریجی دانش فنی و ساخت داخل این تجهیزات منتشر نموده بود.
منبع: مدیرسا