معاون وزیر جهاد كشاورزی: شناسایی جایگزین های گوشت قرمز لازم است

مدیرسا: به گزارش مدیرسا، رئیس سازمان شیلات ایران اظهار داشت: باتوجه به متوسط بارندگی ۲۰۰ میلیمتر در کشور لازم است جایگزین های گوشت قرمز را شناسایی و برای تولید آنها اقدامات اساسی انجام دهیم.

به گزارش مدیرسا به نقل از مهر، سید حسین حسینی، رییس سازمان شیلات ایران در آئین افتتاح یک شبکه ملی فناوری و نوآوری جلبک کشور در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: برای رسیدن به امنیت غذایی لازم است به زیست فناوری پرورش تولید و بازار نائل شویم تا بتوانیم به خوداتکایی و امنیت غذایی برسیم.
وی افزود: باتوجه به متوسط بارندگی ۲۰۰ میلیمتر در کشور لازم است جایگزین های گوشت قرمز را شناسایی و برای تولید آنها اقدامات اساسی انجام دهیم.
وی اشاره کرد: باید به سمت تولید جلبک حرکت نماییم تا بتوانیم ضریب تبدیل غذا را افزایش دهیم و در این جهت استفاده از ظرفیت تولید جلبک ها، می تواند در آینده به عنوان غذای جامعه، کارساز باشد.
رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به توسعه دریامحور و مأموریتی که مقام معظم رهبری بر عهده حوزه شیلات و آبزی پروری گذاشته است، اظهار داشت: توسعه دریامحور مسلح شدن به دانش با بهره گیری از ظرفیت و پایه زیستی دریایی است.
وی اظهار داشت: ضروریست که در عرصه جلبک با بهره گیری از دانش و ظرفیتهای موجود در جهان، اقدامات اساسی صورت گیرد.
حسینی با اشاره به برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: قسمتی از تولید ۱.۸ میلیون تنی آبزیان در برنامه هفتم توسعه، در عرصه راندمان باید در بخش جلبک برنامه ریزی شود.
وی افزود: تولید اسپور، ماکرو و میکرو جلبک ها و روش های تبدیل فرآوری و تجاری سازی باید با تلفیقی از صنعت و دانش دانشمندان ایرانی و سرمایه سرمایه گذاران کشورمان، محقق شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی از پژوهشگران و دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی برای شناسه دار کردن محصولات شیلاتی، شناسنامه دار کردن مزارع و سایر موارد درخواست کمک کرد و ابراز امیدواری کرد؛ با برنامه های شیلات و علم دانشمندان ایرانی بتوانیم برای تحقق منویات مقام معظم رهبری با قدرت پیش رفته و با حفظ محیط زیست و صیانت از قدرت های خدادادی به خوداتکایی و حکمرانی غذا برسیم.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.